Loppis varje lördag

Äntligen drar vi i gång årets Backluckeloppis vid Skönviksberget Friluftscentrum. Vi kommer att ha loppis varje lördag med start 3 juli fram till sista lördagen i augusti 2021. Du som har roliga saker du vill sälja vid vår Bakluckeloppis är varmt välkommen att boka en plats.

Datum och tid

Loppisen håller öppet under följande lördagar mellan kl. 11.00–15.00:

  • Juli: 3/7, 10/7, 17/7, 24/7, 31/7
  • Augusti: 7/8, 14/8, 21/8, 28/8

Säljplatser

Varje säljplats är 4×4 meter. Det går bra att ta med bord att ställa upp bakom bilen, om du vill ha dina prylar på det. Vid risk för regn kan ett parasoll hjälpa till. Släpvagnar, husbilar och husvagnar är inte tillåtna som försäljningsplats. Ta med extrapåsar och gamla tidningspapper som du kan slå in ömtåliga saker med åt dina kunder. Offentliga toaletter finns. Enklare caféverksamhet bedrivs inne i klubbstugan.

Covid-19

Vi följer folkhälsomyndighetens rekommendationer löpande.

  • Var själv noga med att hålla avstånd, se till att kunder kan titta i fred, och betala utan närkontakt. Swish är att rekommendera.
  • Ha gärna handsprit tillgänglig.
  • Vill du vara extra rädd om dina kunder så bär du munskydd som täcker näsa och mun.

Observera

Du som ska delta i vårt arrangemang Backluckeloppis måste respektera vår grundvärdering EQuality – människors lika värde oavsett hudfärg, sexuella läggning eller religion. Är detta något du har problem med så ska du inte komma till oss.

Läs vår praktiska information, våra säljvillkor och betalningsvillkor innan du anmäler dig.

Praktisk info

Loppisen håller till på Skönviksberget Friluftscentrum, vid gräsytan (Stadion). Vi fördelar platserna, det går inte att välja sin plats. Observera att du inte kan boka flera dagar på raken utan du kan endast boka upp dig för en lördag och en plats åt gången.

Säljvillkor

Detta är en bakluckeloppis där du själv står vid din bil och säljer (ej husbil, släpvagn eller husvagn). Varje säljplats är 4×4 meter. Det är inte tillåtet att sälja nya varor, vapen, levande djur eller något annat som är olagligt eller som kan väcka anstöt. Det går bra att ta med ett eget bord att ställa upp bakom bilen om du vill ha dina prylar på det. Vid risk för regn kan ett parasoll vara bra att ha. Ta gärna med extrapåsar och gamla tidningspapper som du kan slå in ömtåliga saker med åt dina kunder.

Insläpp & avslut

Insläpp för säljare sker kl. 09.45–10.45 på loppisdagen. Har du inte anlänt senast kl. 10.45 på din loppisdag förlorar du din plats. Avgiften återbetalas ej. Det är inte tillåtet att lämna din säljplats innan kl. 15.00.

När loppisen är slut packar du ihop och städar din plats och tar med dig dina sopor samt eventuella osålda prylar. Du ska ha packat ihop och lämnat området senast kl. 16.00. Det är inte tillåtet att lämna kvar prylar och sopor på området. Skulle detta ske debiteras du en avgift á 400 SEK.

Betalningsvillkor

En plats kostar 40 SEK. Du gör din anmälan via formuläret på denna sida. Din anmälan bekräftas via din e-post med betalningsinstruktioner. Observera att bokning och köp av säljplats är bindande – ingen ångerrätt eller öppet köp gäller.

Köpt platsbiljett kan därmed inte återlösas eller bytas mot annan. Genom din betalning av denna platsbiljett accepterar du även de säljvillkor som gäller för att sälja på bakluckeloppisen. Vid inställt evenemang återbetalas hela platsavgiften.

Anmälan till bakluckeloppis

Du gör din anmälan nedan och får en bekräftelse via din e-post med betalningsinstruktioner. Håll även utkik i din skräpkorg, ibland kan mejl från oss fastna där.

    Meddelande:

    En snabbfråga, för att vara säker på att du inte är en robot: